Estació d'Inspecció Tècnica de Vehicles a Ca n’Alemany

Estació d'Inspecció Tècnica de Vehicles a Ca n’Alemany

L'espai d'activitat econòmica de Ca n'Alemany, promogut per l'Ajuntament i l’Incasòl al costat de l'autopista C-32,

continua atraient empreses. L'última en arribar és una estació d'Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) de l'empresa Applus+, que es va posar en marxa dilluns, 4 de juliol.

Aquestes noves instal·lacions contribueixen al creixement de l’activitat i diversificació de llocs de treball de la ciutat. A més, apropa a la ciutadania un servei en què abans havia de desplaçar-se a Sant Joan Despí o Cornellà. La Inspecció Tècnica de Vehicles, més coneguda pel seu acrònim ITV, és un control tècnic a què cada cert temps s'han de sotmetre els vehicles a Espanya per comprovar que compleixen les normes de seguretat, funcionament i emissions.

Eduardo Obradors, director del centre, ha valorat positivament la primera jornada: "El primer dia sempre tens els nervis que tot surti bé, però la veritat és que estem molt satisfets, perquè tot està funcionant com estava previst". Pel que fa als clients, Obradors assenyala que estan rebent amb molta il·lusió l'obertura del centre i tot són felicitacions, sobretot per l'amplitud de les instal·lacions, que tenint en compte l'aparcament, el centre administratiu, de recepció al client i la part de revisió de vehicles, fa uns 5.500 metres quadrats aproximadament.

Per aquest nou servei a la ciutat es pot demanar hora per mitjà de la web www.applusiteuve.com en horari ininterromput de 7 a 21 hores de dilluns a dijous, de 7 a 20 hores divendres i de 9 a 13 hores dissabtes.

Fuente: Ajuntament de Viladecans