Els actes de Sant Jordi a Begues s’allargaran tres dies, de  divendres a diumenge

Sant Jordi a Begues s’allargaran tres dies, de divendres a diumenge

Les activitats culturals començaran divendres, 21 d'abril, i culminaran  diumenge amb les tradicionals parades de venda

de roses i llibres centre  del poble. 

Divendres, les escoles de Begues assistiran a l'explicació de la llegenda de Sant  Jordi amb titelles que tindrà lloc al passeig de l'Església a dos quarts de deu del  matí, a càrrec de la gent gran de l’Espai Nou. El mateix dia, a les sis de la tarda,  el jovent local organitzarà un berenar a la fresca, amb música, a l’espai jove El Fixu. 

També divendres se celebrarà l'onzena edició de la Revetlla Literària de la Biblioteca La Ginesta, a partir de les cinc de la tarda. L'activitat inclourà un taller  de dracs i roses de paper a càrrec de les persones grans de l'Espai Nou, l'actuació  dels cors Infantil i Giants de la Coral Montau i la intervenció de la Colla castellera  Els Encantats de Begues, que aixecaran un pilar a les portes de l’equipament. 

L'endemà dissabte, els actes de Sant Jordi a Begues començaran amb una  ballada de sardanes amb la música de la Cobla Ciutat de Cornellà (a dos quarts  de dotze del matí al passeig de l'Església) i organitzada pel Grup Sardanista de  Begues. 

Signatures d'autors i autores locals 

De dotze del migdia a dos quarts de dues de la tarda, al mateix passeig de  l'Església, s'instal·larà una taula on 9 escriptors i escriptores locals signaran i  vendran els seus llibres. L'activitat està organitzada pels comerços El Lledoner i  Els Nou Rals.

A dos quarts d'una de la tarda hi haurà una actuació musical del duet format per  Arturo Blasco i Annie Hall, també al passeig de l'Església. 

El dia finalitzarà amb l'acte poeticomusical Pluges, organitzat per la Coral Montau  a l'Escorxador, a partir de dos quarts de set de la tarda. 

Diumenge, diada de Sant Jordi, el passeig de l'Església i el carrer Major acolliran  les tradicionals parades de venda de llibres i roses. A partir de dos quarts d'onze  del matí, Ràdio Begues oferirà un programa en directe des del mateix passeig  de l'Església. 

Finalment, a les dotze del migdia tindrà lloc el recital Lletres en calent, una lectura  oberta amb textos i poemes sobre l'erotisme i amenitzada amb la música del  grup Maima. L'activitat està organitzada per Una Font de Poemes i l'Ajuntament de Begues.