En marxa el seminari internacional Begues Jazz Camp

En marxa el seminari internacional Begues Jazz Camp

L'esdeveniment, que compleix deu anys, té lloc a Can Rigol, però l'alumnat oferirà recitals gratuïts diaris als vespres al passeig de l'Església.

Ja ha començat una nova edició del Begues Jazz Camp, el seminari internacional que aplega estudiants d’arreu del món a la casa de colònies Can Rigol i que difon aquest estil de música als carrers de Begues.

El Begues Jazz Camp, que enguany celebra els deu anys, es va inaugurar ahir diumenge amb un concert a Can Rigol. Les sessions formatives tindran lloc cada dia des d’avui i fins divendres a la casa de colònies.

Als vespres, però, l’alumnat oferirà recitals diaris al passeig de l’Església, entre les 22 h i les 23.45 h. Posteriorment, a Can Rigol hi haurà jam-sessions (sessions improvisades) fins a la matinada.

El seminari es tancarà dissabte amb el tradicional concert del professorat. Enguany serà al Teatre El Goula a partir de les 21 h. El preu de l'entrada és de 10 euros, a pagar el mateix dia del recital.

El professorat el formen  Song Yi Jeon (veu), Steve Cardenas (guitarra), Michael Kanan (piano), Darryl Hall (contrabaix), Bill McHenry (saxo) i els beguetans Carles Benavent (baix) i Jordi Rossy.