Convenis amb una setantena d'entitats en suport al teixit associatiu

Convenis setantena d'entitats en suport al teixit associatiu

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha signat convenis amb una setantena d'entitats de la ciutat per tal de donar suport a les activitats que organitzen. Aquest any el consistori destinarà més de 828.000 euros a dinamitzar el teixit associatiu.
La signatura de convenis ha tingut lloc el dimarts 22 de març en un acte celebrat a l'Auditori Miquel Martí i Pol. Aquest any 2022 han estat un total de 72 les entitats que han signat convenis amb l'Ajuntament, dues més que el darrer any. Es tracta d'entitats d'àmbits com la cultura, el lleure educatiu, la gent gran, la joventut, els esports, l'acció social, la igualtat, la sanitat i el medi ambient. 
Així, durant l'any 2022 l'Ajuntament destinarà un total de 828.952,03 euros a aquests convenis amb entitats. Això suposa un increment del 10,32% respecte de l'any passat. L'objectiu és dinamitzar el teixit associatiu i donar suport a les activitats que organitzen les entitats, que desenvolupen un treball de gran interès per a la ciutat.
Durant l'acte de signatura de convenis, l'alcaldessa de Sant Joan Despí, Belén García, ha explicat que "les entitats de Sant Joan Despí generen una àmplia xarxa social de persones compromeses, són un element fonamental de cohesió social i contribueixen a l'enfortiment de valors com la solidaritat, la sostenibilitat, la igualtat i el civisme" . L'alcaldessa ha refermat que l'Ajuntament "seguirà treballant conjuntament amb les entitats per donar suport als seus projectes, són el cor de la ciutat".
Fuente: Ajuntament de Sant Joan Despí