Detenen l’autor d’un robatori violent en una farmàcia

Detenen l’autor d’un robatori violent en una farmàcia

. L’empleada i un testimoni van intentar retenir-lo però el lladre va reaccionar amb violència i va aconseguir fugir del lloc

 

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de l’Hospitalet de Llobregat van detenir, dimecres 19 de gener, un home de 46 anys com a presumpte autor d’un robatori amb violència i intimidació.

La investigació es va iniciar l’11 de gener quan els agents van tenir coneixement d’un robatori violent en una farmàcia de l’Hospitalet de Llobregat. L’autor del robatori va aprofitar que la treballadora anava cap a la part interior de la botiga per intentar endur-se els diners de la caixa enregistradora. L’empleada va intentar retenir-lo però el lladre va reaccionar amb violència i va aconseguir fugir del lloc. Un testimoni dels fets també va intentar aturar l’arrestat quan sortia del local però altre cop es va poder escapolir de la zona.

Gràcies a les gestions d’investigació i les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat, els agents van aconseguir identificar l’autor del robatori i van iniciar les gestions pertinents per detenir-lo.

Es dona la circumstància que només dos dies més tard del robatori agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona van detenir un home que coincidia plenament amb la persona investigada, quan realitzava un furt en una farmàcia de la ciutat comtal.

Finalment, el 19 de gener els investigadors van localitzar i detenir l’home com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.

L’arrestat va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Fuente: Mossos d´Esquadra