Detenen tres homes per traficar amb drogues

Detenen tres homes per traficar amb drogues

. Els investigadors els van detenir en dos pisos, un d’ells ocupat, on també van comissar 2.400 plantes de marihuana,

40 grams de cocaïna, 29 dosi ja preparades per a la venda, 600 grams de haixix, 2.000 euros en efectiu i armes prohibides

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria del Prat de Llobregat i la Policia Local del municipi van detenir, el dijous 20 de gener, tres homes, de 31, 23 i 19 anys i veïns del Prat de Llobregat, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

La investigació es va iniciar quan els investigadors van tenir coneixement de la venda al detall de cocaïna per dos homes que empraven dos pisos al Prat de Llobregat com a punt d’emmagatzematge i distribució de la droga.

Els investigadors van centrar les seves indagacions en la identificació dels traficants i l’activitat delictiva que desenvolupaven fins que, el 20 de gener, agents de Mossos d’Esquadra i de la Policia Local del municipi van realitzar dues entrades i registres sota la tutela del Jutjat de Primera Instancia i Instrucció número 2 en funcions de guàrdia del Prat de Llobregat, en els pisos investigats, un dels quals l’havien ocupat feia dos anys.

En el marc de la intervenció policial els agents van localitzar les infraestructures necessàries per al cultiu de marihuana tipus indoor i van intervenir un total de 2.800 plantes de marihuana, 40 grams de cocaïna, 29 dosi ja preparades per a la seva distribució, 600 grams de haixix i una bàscula de precisió.

A més de les substàncies estupefaents, els investigadors van comissar 2.000 euros, presumptament resultat de la venda de droga, dues armes curtes i d’altres prohibides com punys americans i defenses extensibles.

Finalment, els investigadors van detenir tres homes com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric i els van denunciar administrativament per la tinença d’armes prohibides.

Els arrestats van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

L’operació policial encara resta oberta i no es descarten més detencions.

Fuente: Mossos d´Esquadra