Inspeccionen un ferroveller a l’Hospitalet de Llobregat

Inspeccionen un ferroveller a l’Hospitalet

. Com a resultat de la inspecció, es van aixecar una denuncia i una acta administrativa al gestor de l’establiment,

present al lloc, en observar dues infraccions de la normativa vigent

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la comissaria de l’Hospitalet de Llobregat, de la Unitat Regional de Policia Administrativa (URPA) i de la Unitat Regional de Medi Ambient de la Regió Policial Metropolitana Sud van realitzar, el divendres 11 de febrer, una inspecció administrativa a un establiment gestor de residus metàl·lics de l’Hospitalet de Llobregat.

El registre es va realitzar en horari d’obertura al públic de la empresa gestora de residus.

En el transcurs de l’operació, els agents van identificar a les cinc persones que estaven treballant a l’interior de l’establiment. Conjuntament amb els policies va participar també un equip de d’Economia Irregular de la Inspección Provincial de Barcelona (Dirección Territorial de la Inspección de Trabajo y Seguridad Social en Cataluña), el qual va denunciar els responsables de l’activitat en detectar una persona que no treballava amb un contracte formalitzat legalment.

Com a resultat de la inspecció, la URPA també va aixecar una denuncia administrativa al gestor de l’establiment, present al lloc, en observar una infracció de la normativa vigent, concretament per irregularitats en la formalització dels registres de compra venda.

Fuente: Mossos d´Esquadra