Detenen dues persones per un robatori violent al pàrquing

Detenen dues persones per un robatori violent

. Els agents van aconseguir interceptar el vehicle on intentaven fugir els presumptes autors del robatori, un home i una dona

 . Una de les víctimes va ser arrossegada uns metres pel vehicle dels autors i va ser traslladada a un centre hospitalari

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la Unitat de Proximitat de la comissaria del Prat de Llobregat van detenir, el dilluns 14 de febrer, un home i una dona, de 45 anys, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació al Prat de Llobregat.

Els fets van succeir el mateix dia, cap a les 17 hores, quan agents de la comissaria del Prat de Llobregat, que es trobaven realitzant un servei de prevenció de robatoris interior de vehicle a l’estacionament d’un centre comercial del municipi, van ser alertats per un testimoni d’un fet precisament d’aquesta tipologia delictiva.

Ràpidament els agents van aconseguir interceptar el vehicle on intentaven fugir els presumptes autors del robatori, un home i una dona.

Els agents van comprovar que, minuts abans, les dues persones havien sostret dues maletes de l’interior d’un vehicle estacionat al pàrquing exterior del centre comercial. Les víctimes, turistes, des de l’interior d’un establiment de restauració proper s’havien adonat dels fets i havien sortit corrents per intentar evitar que els autors, que havien pujat a un vehicle, marxessin del lloc. Inclús una de les víctimes havia estat arrossegada uns metres pel vehicle i va ser traslladada a un centre hospitalari.

Davant les evidències, finalment, els agents van detenir els presumptes autors del robatori.

Els arrestats, amb set antecedents policials anteriors de la mateixa tipologia delictiva, van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Fuente: Mossos d´Esquadra