Detinguda una dona a Viladecans per furtar 14 telèfons

Detinguda una dona a Viladecans per furtar 14 telèfons

  • · Els vigilants de seguretat li van trobar una faixa on portava amagats els mòbils.  Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Viladecans van detenir el passat dilluns una dona de 24 anys, com a presumpta autora de 14 delictes de furt.

Els fets van tenir lloc la matinada de dilluns en una discoteca de Viladecans on els vigilants de seguretat havien retingut una dona que portava 14 telèfons mòbils de gamma alta. Els vigilants l’havien aturat a la sortida de l’establiment i li havien localitzat una faixa a l’interior de la qual portava els terminals.

En arribar la patrulla, la dona va reconèixer que havia furtat els telèfons a clients de la discoteca. Els mossos van detenir-la i van intervenir els mòbils per iniciar les gestions per retornar-los als seus propietaris.

Fins al moment, els mossos han pogut retornar quatre dels telèfons sostrets als seus propietaris els quals van anar a comissaria a denunciar el furt. Els agents continuen fent gestions per trobar la resta de propietaris.

La detinguda va passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Gavà i va quedar en llibertat amb càrrecs.

 

Fuente: Mossos d´Esquadra