Mor un home mentre treballava en una casa en obres

Mor un home mentre treballava en una casa en obres

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Gavà van rebre, ahir dimarts a les 12.26 hores,

una trucada en què s’alertava que un treballador s’havia quedat soterrat per les runes en esfondrar-se una casa en obres en la que treballava. Els fets s’han produït a la localitat de Begues (Gavà).

Al lloc dels fets es van desplaçar diverses patrulles de Mossos d’Esquadra, 15 dotacions de Bombers de la Generalitat, entre les quals efectius del GREC (Grup Estructures Col·lapsades) i la unitat del GROS (Grup Operatiu de Suport) amb el sanitari del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques). Una vegada es va localitzar la víctima atrapada entre la runa de la teulada, es va procedir a assegurar la resta de l’estructura per evitar un nou accident i poder fer l’extracció del treballador amb seguretat. El SEM va certificar la seva mort.

La víctima és un home de 33 anys.

La Unitat d’Investigació de la comissaria de Gavà ha obert una investigació i ha posat els fets en coneixement del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia i del Departament d’Empresa i Treball.

Fuente: Mossos d´Esquadra