Ingressa a presó l’autor de dos robatoris violents a establiments de l’Hospitalet de Llobregat

Ingressa a presó l’autor de dos robatoris violents a establiments

. L’arrestat, que portava una caputxa i una mascareta per evitar la seva identificació, entrava als establiments

i exhibia una arma de foc simulada per d’endur-se els diners de la caixa enregistradora

. Gràcies a la informació facilitada pels testimonis, els agents desplaçats al lloc van aconseguir localitzar i detenir el presumpte autor dels robatoris, que s’havia refugiat en una porteria propera al lloc dels fets

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la comissaria de l’Hospitalet de Llobregat van detenir, dissabte 17 de desembre, un home com a presumpte autor de dos robatoris violents al municipi.

La investigació es va iniciar el dia anterior, cap a les 11:00 hores quan els agents van tenir coneixement d’un robatori amb violència i intimidació en una carnisseria de l’Hospitalet de Llobregat. Un home, que portava una caputxa i una mascareta per evitar la seva identificació, havia irromput a l’establiment mentre exhibia una arma de foc.  Va aconseguir endur-se els diners de de la caixa enregistradora i va fugir del lloc.

L’endemà, cap a les 16:00 hores, els investigadors van tenir coneixement d’un segon robatori violent en aquesta ocasió en una fruiteria, situada a uns 300 metres del primer establiment. L’autor del robatori tenia elements coincidents amb el fet del dia anterior: irrupció violenta a l’establiment, l’arma de foc i novament l’ocultació del rostre amb la caputxa i la mascareta. Aquest cop el lladre no va aconseguir el seu propòsit i va fugir de la botiga caminant.

La col·laboració ciutadana va ser clau per identificar i detenir el presumpte autor dels robatoris. Gràcies a la informació facilitada pels testimonis els mossos desplaçats al lloc dels fets van iniciar una recerca per la zona i van aconseguir localitzar el lladre, que s’havia refugiat en una porteria propera. Durant l’escorcoll els agents van localitzar un ganivet de grans dimensions i una arma de foc simulada.

Posteriorment, gràcies a les gestions d’investigació i a les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat, els agents van aconseguir relacionar el detingut amb el primer robatori.

L’arrestat, amb cinc antecedents policials, va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó.