Detenen l’autor de set robatoris a establiments comercials

Detenen l’autor de set robatoris a establiments comercials

El lladre sempre actuava amb el mateix modus operandi, forçant les portes als establiments amb eines tipus tornavís, amb la

intenció de sostreure els diners en efectiu i objectes de valor

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Feliu de Llobregat van detenir, el divendres 10 de març, un home de 45 anys com a presumpte autor de vuit robatoris amb força a establiments comercials, dos robatoris o furt d’ús de vehicle i cinc estafes a Molins de Rei i Sant Feliu de Llobregat.

La investigació es va iniciar a mitjans del mes de desembre quan els investigadors van tenir coneixement d’un robatori en una òptica a Molins de Rei. El lladre havia forçat la porta principal, al migdia quan l’establiment estava tancat, amb la intenció de sostreure els diners de la caixa enregistradora.

El mateix mes, en diferents dies, els investigadors van tenir coneixement de la sostracció d’una motocicleta i una furgoneta a la via pública a Molins de Rei. Les víctimes havien deixat les claus posades i el lladre havia aprofitat per endur-se el vehicles.

Tanmateix, en el mes de desembre i el mes de febrer, es van produir dos robatoris a interior de vehicle on el lladre havia sostret del seu interior les targetes bancàries i les havia utilitzat, fins a cinc ocasions, per realitzar compres en establiments comercials i bars propers.

Els investigadors també van tenir coneixement de set robatoris amb força mes, durant els mesos de gener i febrer, a sis establiments comercials de Molins de Rei i un establiment a Sant Feliu de Llobregat.

Els agents van aconseguir acreditar que es tractava en tots els casos de la mateixa persona, i que el lladre sempre actuava amb el mateix modus operandi, forçant les portes als establiments amb eines tipus tornavís, amb la intenció de sostreure els diners en efectiu i objectes de valor.

Gràcies a les gestions d’investigació i les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat, els agents van identificar el presumpte autor, un home de 45 anys i veí del municipi, amb 40 antecedents policials.

Finalment, els investigadors el van detenir al seu domicili i va passar a disposició judicial on el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.