Ingressen a presó dos joves per retenir un home i obligar-lo a realitzar transferències i reintegraments de més de 16.000 euros a l'Hospitalet de Llobregat

Ingressen a presó dos joves per retenir un home

 

Els investigadors van aconseguir detenir un tercer jove, autor dels fets i conegut de la víctima. Els detinguts van portar l’home a casa seva per robar-li diners i objectes de valor i el van obligar a donar-los les claus d’accés a la banca electrònica

 

La investigació es va iniciar a començaments del mes de desembre quan els investigadors van tenir coneixement d’un robatori amb violència i un delicte de detenció per part d’un grup de persones a l’Hospitalet de Llobregat.

La víctima havia anat al domicili d’un conegut seu on, conjuntament amb dues persones més, l’havien retingut al lloc sota amenaces i agressions. Posteriorment, l’havien acompanyat a casa seva amb la intenció de sostreure-li diners en efectiu i altres objectes de valor. Acte seguit, també l’havien traslladat fins a un caixer automàtic per tal d’obtenir més diners en efectiu. Així mateix, van obligar-lo a facilitar les claus d’accés a la banca electrònica i a traves del telèfon mòbil els autors dels fets van fer tres transferències a dos comptes corrents per valor de 14.000 euros. Finalment, els captors també havien realitzat cinc extraccions en una sucursal bancària de l’Hospitalet de Llobregat per un valor de 2.500 euros.

Gràcies a les gestions d’investigació, els agents van aconseguir identificar i detenir, el 3 de desembre, un dels presumptes autors dels fets, concretament el conegut de la víctima.

Finalment, el 9 de desembre, els investigadors van detenir els altres dos joves, a l’Hospitalet de Llobregat, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació i d’un delicte de detenció il·legal.

Els arrestats van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar l’ingrés a presó per a dos d’ells i la llibertat amb càrrecs de l’altre.