L’Hospital de Viladecans restringeix les visites  d’acompanyants

L’Hospital de Viladecans restringeix les visites d’acompanyants

Donada l’actual evolució de la pandèmia de la COVID-19, i per tal de garantir la seguretat  de pacients,

familiars i professionals, l’Hospital de Viladecans restringeix temporalment  l’entrada d’acompanyament i de visites a pacients.  

Aquesta mesura, que es fa efectiva a partir de la tarda d’avui, dia 27 de juny, restarà  vigent de manera indefinida i fins que la situació ho exigeixi. Les úniques excepcions  seran els casos de pacients titulars de la targeta sanitària Cuida’m, i els pacients en  situació d’últims dies. 

Amb l’objectiu de proporcionar la informació necessària als familiars sobre l’estat dels  pacients, es manté el sistema d’informació telefònica que es va establir a l’inici de la crisi  sanitària, així com es potencia la comunicació de les persones ingressades amb els  seus familiars a través de dispositius mòbils (trucades i videotrucades programades amb 

el suport dels professionals, si escau). 

Per la seva banda, els pacients que acudeixin a una visita de consulta externa i/o a una  prova diagnòstica poden assistir a la cita amb un sol acompanyant, sempre que portin  mascareta que tapi nas i boca, i sent molt puntuals per tal d’evitar les aglomeracions a  les sales d’espera.  

La Direcció de l’Hospital agraeix la comprensió dels seus usuaris i fa una crida a la  col·laboració ciutadana per ajudar a evitar el risc de transmissió i frenar l’expansió del  coronavirus.