L’Hospital de Viladecans continua sent un centre TOP 20

L’Hospital de Viladecans continua sent un centre TOP 20

Un any més, l’Hospital de Viladecans ha obtingut el premi al millor centre sanitari en la categoria de Gestió Hospitalària

Global de la 23a edició dels premis TOP 20 Hospitals.

Aquests guardons, que concedeix la consultora de serveis sanitaris IQVIA (IASIST​), valoren la qualitat assistencial i de gestió dels centres participants, agrupats en diferents categories, segons les dimensions i les característiques de cada centre.

La Dra. Montserrat Figuerola, Gerent Territorial de l’Àrea Metropolitana Sud, i la Dra. Montse Oliveras, Directora de Centre de l’Hospital de Viladecans, van ser les encarregades de recollir el premi en un acte celebrat el 29 de novembre, a Madrid.

El programa de reconeixement Hospitals TOP 20 es basa en indicadors de qualitat, funcionament i eficiència, que busca identificar els patrons de bona pràctica assistencial i reconèixer la tasca d'aquells centres que obtenen millors resultats en el procés d'avaluació. Aquest any s’ha batut rècord de participació amb un total de 168 hospitals públics i privats en 8 àrees clíniques i gestió global.

L'Hospital de Viladecans ha guanyat els TOP 20 en diverses ocasions. Els anys 2015, 2016, 2018, 2019, 2020 i 2021 va rebre també el TOP 20 a la categoria de gestió hospitalària global, i ha estat nominat en diverses edicions en l’àrea d’aparell digestiu i en l’àrea musculoesquelètica, premi aconseguit el 2018. Aquestes distincions, entre d'altres que ha rebut l'hospital en els últims mesos, posen en relleu el talent i professionalitat dels treballadors del centre.