Desmantellat un punt de venda de cocaïna

Desmantellat un punt de venda de cocaïna

 El detingut rebia els consumidors en uns baixos ocupats que utilitzava com a domicili

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d'Esquadra, de la Unitat d’Investigació de la comissaria de l’Hospitalet de Llobregat, conjuntament amb la Guàrdia Urbana de la mateixa ciutat, van detenir el 23 de desembre un home de 55 anys, nacionalitat dominicana i veí de l’Hospitalet de Llobregat, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, concretament per tràfic de substàncies estupefaents.

La investigació es va iniciar durant el passat mes d’octubre, quan els agents van tenir coneixement d’un augment dels delictes en un sector del barri de la Florida que podrien estar relacionats amb l’afluència regular de persones drogodependents a un mateix edifici de la zona.

En una primera fase de la investigació, els agents van constatar que diferents persones accedien a l’edifici per tal d’adquirir les dosis de cocaïna, i van comprovar que la droga que es veïna estava molt adulterada.

A continuació, els investigadors van centrar els seus esforços a identificar qui regentava els baixos on es venia la droga. Finalment, van determinar que un home, de nacionalitat dominicana i amb diversos antecedents policials per tràfic de cocaïna, que hi vivia al mateix immoble era qui venia la cocaïna en aquell espai.

D’aquesta investigació caldria destacar que la recollida dels indicis suficients per acreditar el delicte va ser complexa, ja que el traficant adoptava mesures destinades a dificultar la tasca dels investigadors i evitar la seva detenció, donat que ja tenia antecedents per delictes de la mateixa tipologia.

Finalment, el dijous 23 de desembre els investigadors van realitzar una entrada i registre en el domicili investigat. Els agents van sorprendre el sospitós a l’interior de l’habitatge i van localitzar desenes de dosis de cocaïna preparades per a ser distribuïdes, diners en efectiu provinents de la venda de la droga, una bàscula de precisió emprada a la venda al detall d’estupefaents i documentació diversa relacionada amb el delicte investigat.

El detingut va passar a disposició judicial i el jutge en funcions de guàrdia va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Fuente: Mossos dÉsquadra