Els Mossos d’Esquadra detenen un home a Cornellà de Llobregat que transportava 10 kg de marihuana

Detenen un home a Cornellà de Llobregat que transportava 10 kg de marihuana

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Terrassa van detenir ahir, 7 de febrer, un home de 31 anys per un delicte contra la salut pública, conducció temerària i desobediència als agents de l’autoritat. Els fets van succeir a tarda,  quan els mossos van voler identificar

el conductor d’un vehicle que circulava pel centre de Terrassa i que els va semblar sospitós. En un primer moment, aquesta persona va seguir les indicacions del patrulla, però de sobte va fer una maniobra ràpida i evasiva i va fugir del lloc.

Els policies van informar la resta de patrulles i van iniciar un seguiment. Durant la fugida, fent cas omís de les indicacions, el vehicle va augmentar la velocitat, es va saltar diversos semàfors en vermell, va invair diversos carrils contraris i va col·lidir amb diversos vehicles per no ser aturat. Aquestes maniobres que van posar en risc la vida de la resta de vianants van ser identificada pels agents com a un delicte de conducció temerària.

El vehicle es va aturar finalment a l’A-2 a l’alçada de Cornellà del Llobregat. La persona va abandonar el lloc dels fets travessant l’autopista pel mig i els agents, que el venien seguint des de Terrassa, van posar en risc la seva per anar al darrere, aturar-lo i reduir-lo.

La ràpida coordinació de les diverses regions a través de la Sala de Comandament Operatiu, dels agents de Trànsit  i de Seguretat Ciutadana de l’ABP de Cornellà de Llobregat van fer que l’incident es resolgués amb la màxima celeritat i el millor dels resultats possibles.

Durant l’escorcoll del vehicle es van localitzar 10 kg de marihuana distribuïda en 10 bosses de plàstic transparent.

L’home, de 31 anys, va quedar detingut per un delicte conducció temerària, per desobediència als agents de l’autoritat i també per un delicte contra la salut pública.